Tel.: 20/3404-345 | E-mail: pickupteto kukac gmail.com

Mire jó a platóbélés?


Ennek a terméknek az a feladata, hogy megvédje az Ön sok pénzért vásárolt autójának platóját a mechanikai sérülésektől, így hosszú élettartamot garantálva annak. A platóbetét értéke eltörpül az autó ára mellett, ezzel szemben sok bosszúságtól megkíméli.
Milyen platózárót vegyek?


Alapvetően két félét különböztethetünk meg. Az egyik a puha anyagból készült, a másik a kemény anyagból készült. Az előzőhöz tartoznak a ponyvák, míg utóbbihoz a platózáró fedelek, a rolók és a kemény tetők. Személy szerint a zárható, kemény fedeleket, tetőket javaslom elsősorban. Amennyiben Ön munkára használja autóját, az ALAP tetőt javaslom, amely oldalablak nélküli kivitel, enyhén "butított" változata a FULL felszereltség tetőnek, ami családi vagy hobbi- autóhoz exkluzív külsőt párosít. Amennyiben szeretné megtartani autója pick-up jellegét, az SCR (Sport CoveR) platózáró fedelet javaslom, amitől dinamikus, fiatalosan sportos autójára biztosan irigykedni fog mindenki. Ha Ön családjával utazik valahová, a csomagokra is gondolni kell, melyeket el kell zárni az időjárás viszontagságaitól, illetve mások szeme elől. Mindezt zárható változatban érdemes.
Mekkora húzóerejű csörlőre van szükségem?


Az autó összsúlyának másfélszeresét kell venni. Ami ehhez a számhoz legközelebb esik, az lesz az Ön számára megfelelő húzóerejű csörlő. Ne feledje! Az utcai használathoz, a csörlő görgős ablaka nem lóghat kijjebb a lökhárító síkjából néhány centiméternél.
Mit kell tudni a csövekről?


2007.01.01-óta kizárólag az Európai Unió által minősített és ’E’ jellel ellátott csöveket lehet felszerelni az autók elejére. Ezek nemcsak az autót teszik tetszetősebbé, de a gyalogosok túlélési esélyeit is nagyban javítják egy esetleges balesetnél.
Mire jó a has páncél?


Sokan nem is gondolnak az autó aljára, hiszen az nem látszik. A gond csak akkor van, ha terepen is használjuk járművünket, és ha felakad az alja egy fatuskón, könnyen kárt tehet az autó aljában. Erre találták ki a has páncélt, mely több részből állhat. Karter védőlemez - diffi védőlemez - váltó védőlemez. Némely esetben tank védőlemez is felszerelhető.