Tel.: 20/3404-345 | E-mail: pickupteto kukac gmail.com

 

Azon felhasználók számára, akiknek még nem volt pick-up-juk valószínűleg nehéz a választás, hogy milyen platózárót vegyenek a nem kevés pénzért megvásárolt autójukra. Akinek már volt, sok tapasztalattal lett gazdagabb….. Az itt felsorolt pick-up terepjárókhoz tudunk kiegészítőket ajánlani: Nissan Navara D40, Nissan NP300, Mitsubishi L200, Ford Ranger, VW Amarok, de nem maradhat ki a Toyota Hilux és az Isuzu D-Max sem.
Az általunk forgalmazott Alpha, Sammitr és SportBox tetők minden igényt kielégítenek. A másik elengedhetetlen tartozéka egy platós autónak, a platóbélés. E nélkül az autó rakterébe helyezett áru könnyen felsértheti a festést, amitől korrodálni fog az anyag. Az Aeroklas és Proform platóbélések pontos illeszkedése esztétikus külsőt is kölcsönöz autójának, nem csak praktikumot.
Különböző felhasználáshoz, más-más felépítményt javaslunk. Mindenképp kulccsal zárható keménytetőt vagy platózáró fedelet javaslunk azok számára, akik szeretnék kényeztetni magukat és autójukat, mivel egy munka, illetve családi felhasználás alkalmával is el kell takarni a plató tartalmát az illetéktelenek elől.
Cégünk, az ANTEC gyár magyarországi képviselete. EU – minősítésű gyalogosvédelmi csövek és kiváló minőségű rozsdamentes acél termékek jellemzik a kínálatot.
Árlistánkban további pick-up kiegészítők is találhatóak, mint például has páncél, gallytörő rács, bukókeret, csörlő, vonóhorog, ponyva, plató fedél (platótető), légterelők, futómű emelés (OME és TJM), vadász kiegészítők, roló, raktér elválasztó, off-road kiegészítők, stb.

Nagy tapasztalattal, hozzáértéssel és komoly referenciával várunk minden érdeklődőt!

Kérem, tisztelje meg autóját a minőséggel!

Üdvözlettel, Pap György
Off Road Line Kft.
+36/20 340-4345